El passat divendres 21 d’abril vam celebrar la Festa del llibre a la nostra escola. Vam començar amb l’entrega de diplomes del Dibuix de Sant Jordi  als alumes d’Educació Infantil. Vam continuar amb lectures per part dels alumnes  de Primària, als quals els vam reconèixer el premi a l’Esforç Lector, i també als guanyadors i finalistes del IV Certamen de Lectura en Veu Alta l’Assumpció.

La Festa va estar animada per les actuacions dels alumnes de P-3 amb la Dança Txaikoski, els alumnes de P-4 i  P-5 amb la cançó popular titulada “Sant Jordi no tenia cap soldat”, els alumnes de 1r van recitar la poesia “Sant Jordi i la Princesa”, els alumnes de 2n van cantar la Cançó “Sant Jordi”, i els alummes de 5è la cançó “I like the flowers”. La presentació va estar animada pels alumnes de 6è amb una percussió corporal, música de la pantera rosa i més …

L’entrega de premis va anar a càrrec d’Eva Iglesias com a presidenta de l’AMPA, el nostre director Salvador Fornós,  Elena Fabra de l’àrea de cultura de l’ajuntament i Maria Arbó dels Serveis Territorials d’Ensenyament, que durant el certamen van formar part del jurat.

 

blog

Ja tenim el resultat final de guanyadores i finalistes de les dos categories, Trot i Galop. Podeu veure les actes, imatges i videos.

blogfinal

Ja tenim els classificats i classificades dels nivells que optaran per ser els millors als seu cicles respectius.

Finalistes 3r

 

Us oferim els videos de les lectures dels classificats de cada classe, de 3r a 6è.

Abril-3rR

 

Ha començat el IV Certamen de lectura en veu alta amb la participació dels alumnes de 3r a 6è. Ja tenim les imatges del classificats. Enhorabona a tots i totes. Han llegit molt bé.

 Grup 3r-Roig

 

Aquesta setmana passada vam iniciar el IV certamen amb la Fase Aula. A continuació podreu veure les lectures de Cicle Mitjà i de Cicle Superior. En breu penjarem els classificats de cada aula.

Cicle Mitjà:

Lectura C.M - 01 Lectura C.M - 02 Lectura C.M - 03 Lectura C.M - 04 Lectura C.M - 05 Lectura C.M - 06 Lectura C.M - 07 Lectura C.M - 08 Lectura C.M - 09 Lectura C.M - 10 Lectura C.M - 11 Lectura C.M - 12 Lectura C.M - 13Cicle Superior:

Lectura C.S - 01 Lectura C.S - 02 Lectura C.S - 03 Lectura C.S - 04 Lectura C.S - 05 Lectura C.S - 06 Lectura C.S - 07 Lectura C.S - 08 Lectura C.S - 09 Lectura C.S - 10 Lectura C.S - 11 Lectura C.S - 12 Lectura C.S - 13 Lectura C.S - 14 Lectura C.S - 15 Lectura C.S - 16

Maria Bravo, periodista, actriu, cantant, formada en interpretació teatral, expressió corporal, veu i doblatge ha fet passar una estona molt agradable als nostres menuts de 1r. Us mostrem les imatges.

web

Maria Bravo, periodista, actriu, cantant, formada en interpretació teatral, expressió corporal, veu i doblatge ha fet passar una estona molt agradable als nostres alumnes de 4t. Us mostrem les imatges.

web1

Maria Bravo, periodista, actriu, cantant, formada en interpretació teatral, expressió corporal, veu i doblatge ha fet passar una estona molt agradable als nostres menuts de 2n. Us mostrem les imatges.

web2

blogEl passat 25 de maig, dimecres, ha vingut a l’escola a presentar l’obra d’Àngel Guimerà, “Mar i cel”, l’escriptor Miquel Pujadó. Ja va estar l’any passat, amb la seva guitarra, i en aquesta ocasió no ha presentat cap llibre seu sinó del polític, dramaturg i poeta Àngel Guimerà.

 

Calendari


« Novembre 2017 »
Dl Dm Dim Dj Dv Ds Dg
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Clocky: Clock Widget

Enllaços

------------------------
------------------------